WELKOM OP DE RUIL-SITE

if you want to read in English click

terug naar beginpagina.........back to first page

Omdat we komplete verzamelingen krijgen en kopen, hebben we veel dubbele eierdopjes. Voor verzamelaars in Nederland hebben wij een ruilmogelijkheid opgezet , om hun dubbelen met ons te ruilen. Dit geldt voor hoeveelheden tot 25 stuks. Voor grotere hoeveelheden gelden andere regels, waarvoor u contact met ons kunt opnemen via e-mail.

Het principe van het ruilen is dat de eierdopjes een ruilwaarde krijgen, zodat er een redelijk gelijkwaardige ruil mogelijk is. Met deze ruilwaarde kunt u één op één ruilen. b.v. Uw dopje van 4 punten tegen een dopje van 4 punten van mij.

Met behulp van het onderstaande puntensysteem bepaalt u de ruilwaarde van uw eierdopjes. U kunt de pagina's (zie onder) waarop de ruildopjes staan eventueel als voorbeeld gebruiken. Deze verpakt u breukvrij en stuurt ze, na e-mailcontact ( ad@eierdopjes.nl ) i.v.m. adres en ontvangst, op of u komt persoonlijk langs na afspraak. Daarna e-mailt u ons om een afspraak te maken op welk tijdstip u de eierdopjes die u hiervoor wilt hebben uit kunt kiezen zodat wij die kunnen reserveren.Dit om te voorkomen dat meerdere verzamelaars tegelijkertijd dezelfde dopjes uitkiezen. Heeft u echter meer punten dan er keuze is, dan houdt u dat tegoed en kunt u die later gebruiken als de site ververst is. Wij hopen dat dat regelmatig nodig is. Als wij de dopjes op moeten sturen, is dat bij 10 dopjes of minder voor uw rekening (u sluit €7.50 bij uw zending in). Tarief binnen Nederland €7.50 (1 tot 10KG). Wilt u verhoogde aansprakelijkheid, dan kost dat €1.25 meer.(handtekening voor ontvangst en €500.= verzekerd)

PUNTENSYSTEEM

Een barst of gelijmd is halvering van de punten en een scherfje eraf betekent een restwaarde van een kwart van de punten.

waarde in punten  OUD (voor 1980) porselein/aardewerk  NIEUW (na 1980) porselein/aardewerk

  2
bekertje bekertje
 

 4
voetje, effen gekleurd  voetje, bloem/fantasiepatroon Figuurtjes/Beestjes

 6
voetje, bloem/fantasiepatroon figuurtjes/beestjes voetje, klassiek servies/kon. huis.

 8
voetje, souvenir/kind /klassiek servies/kon. huis.  
     

Onze dubbele eierdoppen staan gesorteerd op pagina's. Als u ze wilt bekijken klik dan op een van onderstaande koppelingen.

Eierdoppen met waarde 2 punt

Eierdoppen met waarde 4 punt

Eierdoppen met waarde 6 punt

Eierdoppen met waarde 8 punt